Tarieven en Werkwijze

"we must become the change we want to see in this world"

Tarieven en Werkwijze

Ik coach vanuit veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ik ga uit van eigen kracht en kunnen van de gecoachte. Op deze manier behoudt de gecoachte zijn / haar eigen zelfstandigheid.

Het traject begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen je coachvraag onderzoeken. Ook kijken we of er een klik is tussen ons, wat een belangrijke basis is voor de samenwerking. Bij een zakelijk traject wordt dit samengevat in een offerte. Afhankelijk van de doelstelling duurt een gemiddeld coachtraject 6 tot 10 gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken vinden plaats in Rotterdam in mijn praktijk aan huis of (in overleg) op locatie. Aanmelding kan zowel als particulier als op verzoek van de werkgever. Tussentijds evalueren we of de coaching naar wens verloopt. Een evaluatie kan, indien wenselijk, in een driegesprek met de leidinggevende plaatsvinden.

Mijn particuliere tarief is 150 euro (ex. BTW) per coachgesprek.

Mijn zakelijke tarief is 220 euro (ex. BTW) per coachgesprek. Voor eventuele 3-gesprekken of terugkoppeling naar de werkgever reken ik 125 euro per uur.

Coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Rotterdam of (in overleg) op locatie.

De ervaring leert dat de meeste mensen na een gesprek of 7 al zoveel veranderingen hebben doorgevoerd dat ze prima in staat zijn om zelf verder te kunnen. De mogelijkheid tot reflectie/nazorg bestaat uiteraard altijd.

"Nanda heeft mij geholpen ontzettend veel inzicht te verkrijgen in mijn eigen krachten en valkuilen. Nanda stimuleert je om je eigen grenzen te verkennen, zonder daarbij te snel te willen. Haar aanpak is oordeelloos, geduldig en toch doeltreffend. Ik raad Nanda zonder enige twijfel aan als coach."
Pim Seuren
Beleidsadviseur