Talentontwikkeling

"growth is the essence of life"

Talentontwikkeling

Het is mijn persoonlijke ambitie om gedreven talentvolle professionals te begeleiden op hun pad. Mensen met een gezonde dosis drive die uit zichzelf willen halen wat erin zit.

Ik ontwerp en begeleid ontwikkeltrajecten op maat voor groepen. Talentontwikkeling staat hierin centraal. Denk hierbij aan meerjarige development-programma┬┤s op maat waarin de persoonlijke en professionele groei op de eerste plek komt. Hierin begeleid ik de professionals individueel en de leergroep als geheel om hun talenten in te zien en in te zetten en hoe om te gaan met hun ineffici├źnties. Samen gaan we op zoek naar wat zij echt belangrijk vinden, wat energie geeft en waar de kwaliteiten liggen.

Het leren in een groep is soms spannend, maar vooral leerzaam en het brengt het persoonlijk proces in een stroomversnelling. Door met anderen te werken leren mensen juist zichzelf beter kennen. Het is mijn ervaring dat in dergelijke trajecten medewerkers tot bloei komen. Het zelfinzicht wordt vergroot en mensen leren authentieke keuzes te maken door telkens te kiezen voor wat zij zelf belangrijk vinden en wat past bij de missie van de organisatie. Zo kunnen ze optimaal bijdragen en dat geeft voldoening.

Klik hier voor een overzicht van recente en huidige opdrachtgevers en bijbehorende projecten.

"Bij Nanda is what you see what you get. Ze weet naadloos aan te sluiten bij ambitieuze young professionals. Door haar oprechte interesse komt zowel inhoudelijk als persoonlijk alles op tafel. Hierdoor zorgt ze ervoor dat de professionals zichzelf verbazen met de stappen die ze maken. Als opdrachtnemer is ze echt iemand waar je op kan bouwen. Afspraak is afspraak, de kwaliteit is hoog en ze weet precies de juiste mix te vinden in persoonlijke aanpak en organisatiebelang. Ik hoop nog lang met haar samen te werken!"
Emily Maas
Programmamanager