Contact

"we zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn´

Contact

Mijn praktijk bevindt zich aan de rand van het bos in Rotterdam (Hillegersberg) op de Lijsterlaan 22. Individuele coachgesprekken voer ik veelal in de praktijk, wandelend in het bos of op locatie (in overleg).

Mail of bel gerust als je vragen hebt over coaching, training of talentontwikkeling. Mailen kan naar nanda@nandapotjer.nl en ik ben telefonisch bereikbaar op 0611525044. Ik geef overdag vaak trainingen dus spreek vooral mijn voicemail in en dan neem ik contact met je op.

Potjer Training, Coaching en Advies
Lijsterlaan 22
3055 CH Rotterdam

Telefoon: 0611525044
E-mail: nanda@nandapotjer.nl

COACHING

Ervaar je onrust of spanning? Of ben je toe aan een nieuwe stap in je persoonlijke of professionele ontwikkeling? Of misschien heb je het idee dat je steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen. Wat kun je verwachten van een coachtraject bij mij?

TALENTONTWIKKELING

Wilt u meer weten over het ontwikkelen en begeleiden van een duurzaam maatwerk traject in uw organisatie ten behoeve van het ontwikkelen van talent, stimuleren van creativiteit en bevorderen van reflectief vermogen van uw professionals? Klik hier.

TEAMONTWIKKELING

Is jouw organisatie of team toe aan een volgende stap? Hoe kunnen jullie als team effectiever, sneller en gemakkelijker samenwerken? Hebben jullie nog dezelfde doelen voor ogen? Als jij de professionals in jouw organisatie meer vanuit hun eigen kracht wilt laten werken, klik hier.