Portfolio

"als je stopt met zoeken ontstaat de mogelijkheid dat je ontdekt dat je er al bent"

Portfolio

Ik streef naar een langdurige relatie met mijn opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Hieronder een aantal recente opdrachtgevers en projecten.

CloudNation bestaat uit een groep ervaren cloud consultants en high potentials binnen dit vakgebied. Binnen CloudNation begeleid ik de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de consultants met diverse 2-jarige ontwikkelprogramma’s. Hierbij begeleid ik de leergroep als geheel en de professionals individueel om effectiever te worden in hun werk, de balans goed te houden en hun talenten optimaal in te zetten.

Samenwerkingsverband waarin we ons richten op het ontwikkelen van mensen en organisaties. We begeleiden talentontwikkeling bij groepen én individuen om zo het bestaande potentieel binnen organisaties te ontsluiten.

JCore leidt jonge ambitieuze Java Developers in korte tijd op tot de top van Nederland. Binnen het ´fast track´ programma van JCore begeleid ik de ontwikkeling van soft skills en persoonlijke ontwikkeling van deze young professionals. Hierbij begeleid ik de leergroep als geheel en de professionals individueel om hun talenten optimaal in te zetten.

Als trainer en coach begeleid ik de professionals van Jdriven in het programma ´Samen Groeien´ bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik begeleid leergroepen als geheel en de professionals individueel bij hun ontwikkeling.

Voor de gemeente Den Haag verzorg ik diverse coachtrajecten door de gehele organisatie. Ik begeleid individuen met het werken vanuit hun eigen kracht, het loslaten van onzekerheden en zich uitspreken op de momenten die er toe doen. Daarnaast begeleid ik managers in het vinden van verbinding tussen hun persoonlijke missie en de organisatiedoelen.

Het ontwerpen van een ontwikkeltraject op maat en daaropvolgend het begeleiden van 10 young professionals in de eerste twee jaar van hun carrière; zicht krijgen op talenten en (in)efficiënties, verbreden van gedragsrepertoire en contact maken met jezelf en de ander. Hierin begeleid ik de professionals individueel en de leergroep als geheel. Het doel is om stevig en vol zelfvertrouwen te kunnen opereren in een politiek bestuurlijke organisatie.

COACHING

Ervaar je onrust of spanning? Of ben je toe aan een nieuwe stap in je persoonlijke of professionele ontwikkeling? Of misschien heb je het idee dat je steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen. Wat kun je verwachten van een coachtraject bij mij?

TALENTONTWIKKELING

Wilt u meer weten over het ontwikkelen en begeleiden van een duurzaam maatwerk traject in uw organisatie ten behoeve van het ontwikkelen van talent, stimuleren van creativiteit en bevorderen van reflectief vermogen van uw professionals? Klik hier.

TEAMONTWIKKELING

Is jouw organisatie of team toe aan een volgende stap? Hoe kunnen jullie als team effectiever, sneller en gemakkelijker samenwerken? Hebben jullie nog dezelfde doelen voor ogen? Als jij de professionals in jouw organisatie meer vanuit hun eigen kracht wilt laten werken, klik hier.